Advertisement

Sinop Sel / Önce Bartın şimdi de Sinop! Sel otomobilleri kağıt gibi ... - Sel felaketinde yaklaşık 100 büyük ve küçükbaş hayvanın telef.

Sinop Sel / Önce Bartın şimdi de Sinop! Sel otomobilleri kağıt gibi ... - Sel felaketinde yaklaşık 100 büyük ve küçükbaş hayvanın telef.. Derelerin taşması sonucu ilçe merkezinde birçok ev ve işyerini su bastı. Karadeniz bölgesinde şiddetli yağış etkili oluyor. İki kent arasındaki ulaşım kesildi. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi. Sinop'ta kuvvetli ve gök gürültülü yağışlar kent merkezi ile türkeli ve ayancık ilçelerinde etkili oldu.

Sel felaketinde yaklaşık 100 büyük ve küçükbaş hayvanın telef. Derelerin taşması sonucu ilçe merkezinde birçok ev ve işyerini su bastı. Bölgede gece boyu etkili olan yağış sabah saatlerinde sele dönüştü. Sinop'ta su birikintisine düşen genç kız hayatını kaybetti. İki kent arasındaki ulaşım kesildi.

Sinop ve Kastamonu'da sel bölgesinden kurtarılanlar ...
Sinop ve Kastamonu'da sel bölgesinden kurtarılanlar ... from foto.sondakika.com
Si̇nop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı da aşırı yağışlar nedeniyle sele teslim olan sinop'ta gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde hasara neden oldu. Sinop`un türkeli ilçesinde sel felaketi yaşandı. Derelerin taşması sonucu ilçe merkezinde birçok ev ve işyerini su bastı. İki kent arasındaki ulaşım kesildi.

Sinop'un dikmen ve boyabat i̇lçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan sağnak yağmur nedeniyle sel meydana geldi.

Sinop'un dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede sel meydana geldi. Sinop'u samsun'a bağlayan güzelceçay köprüsü sel sebebiyle çöktü. Sinop'taki sel baskınında hasar tespiti. Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. İki kent arasındaki ulaşım kesildi. Sinop'ta kuvvetli ve gök gürültülü yağışlar kent merkezi ile türkeli ve ayancık ilçelerinde etkili oldu. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı. Sel felaketinde yaklaşık 100 büyük ve küçükbaş hayvanın telef. Si̇nop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Gündem 28.06.2012, 11:13 28.06.2012, 11:13. Sinop'un dikmen ve boyabat i̇lçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan sağnak yağmur nedeniyle sel meydana geldi. Sinop'un ayancık ilçesi yenikonak köyünde bir evin sel ve heyelanın etkisiyle yıkılma anı, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Sinop'ta meydana gelen sel afeti özellikle dikmen ilçesinde büyük maddi hasara yol açtı.

Sinop'ta su birikintisine düşen genç kız hayatını kaybetti. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı. Si̇nop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Derelerin taşması sonucu ilçe merkezinde birçok ev ve işyerini su bastı. Sinop`un türkeli ilçesinde sel felaketi yaşandı.

Sinop Türkeli de sel teslim: Beton santrali sele kapıldı
Sinop Türkeli de sel teslim: Beton santrali sele kapıldı from i.samsunsonhaber.com
Sinop'ta su birikintisine düşen genç kız hayatını kaybetti. Sinop'taki sel baskınında hasar tespiti. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı. Si̇nop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Sel olan bölgelerden birisi de sinop oldu. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde hasara neden oldu. Sinop'ta geleneksel yeşilay bisiklet turu'nun 9.'su düzenlendi. Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde.

Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi.

Sinop'un ayancık ilçesi yenikonak köyünde bir evin sel ve heyelanın etkisiyle yıkılma anı, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Samsun canli haber 318 views1 month ago. Karadeniz bölgesinde şiddetli yağış etkili oluyor. Derelerin taşması sonucu ilçe merkezinde birçok ev ve işyerini su bastı. Sinop'ta sel, sağanak yağış mı yaşandı? Gece boyunca devam eden sağanak sabaha karşı etkisini artırdı. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı. Dikmen ve durağan ilçelerinde sabaha karşı etkili olan sağanak yağış sonrası her iki bölgede büyük çaplı sel meydana geldi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Bölgeden gelen bilgilere göre, sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Bölgede gece boyu etkili olan yağış sabah saatlerinde sele dönüştü. Açıklamada, yaklaşık üç saat etkili olacak yağış süresince ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi.

Sinop'ta su birikintisine düşen genç kız hayatını kaybetti. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi. İçişleri bakan yardımcısı i̇smail çataklı da aşırı yağışlar nedeniyle sele teslim olan sinop'ta gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti. Karadeniz de tarihi bir köy. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle evlerinde mahsur kalan 19 kişi, sahil güvenlik komutanlığına bağlı 2 helikopterle kurtarıldı.

Bartın ve Sinop'ta sel felaketi: 1 kişi kayıp - Duruş Haber
Bartın ve Sinop'ta sel felaketi: 1 kişi kayıp - Duruş Haber from www.durushaber.com.tr
Haberler yaşam sinop'u sel vurdu. Sel felaketinde yaklaşık 100 büyük ve küçükbaş hayvanın telef. Sinop'ta meydana gelen sel afeti özellikle dikmen ilçesinde büyük maddi hasara yol açtı. Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Sel olan bölgelerden birisi de sinop oldu. Karadeniz de tarihi bir köy. Sinop`un türkeli ilçesinde sel felaketi yaşandı. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi.

Sinop'ta dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmurun ardından gelen seller, dikmen ve durağan ilçelerinde.

Bölgede gece boyu etkili olan yağış sabah saatlerinde sele dönüştü. Yaşanan sel nedeniyle bazı köprüler yıkılırken, birçok hayvan telef oldu. Sinop'un dikmen ve durağan i̇lçelerine dün gece geç saatlerde başlayan sağnak yağmur sele neden oldu. Sinop`un türkeli ilçesinde sel felaketi yaşandı. Karadeniz de tarihi bir köy. Samsun canli haber 318 views1 month ago. Sinop'ta su birikintisine düşen genç kız hayatını kaybetti. Karadeniz bölgesinde şiddetli yağış etkili oluyor. Sinop valisi ahmet cengiz, kentte temmuz ayında yaşanan sel ve su baskınında şimdiye kadar toplam hasar tespitinin 243 milyon 676 bin 133 lira olduğunu bildirdi. Sinop'ta geleneksel yeşilay bisiklet turu'nun 9.'su düzenlendi. İki kent arasındaki ulaşım kesildi. Sel sularına kapılan 4 kişinin cesedi. Sinop'un ayancık ilçesi ve samsun'un bafra ilçesinde sağanak yağış baskınlara neden oldu.

Posting Komentar

0 Komentar